Hieronder vindt u een lijst van prestaties, codes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit 1. De tarievenlijst geldt vanaf 1 januari 2024.

Betalen

Het versturen van de facturen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan Infomedics.

Voor vragen over uw factuur en de betalingsvoorwaarden verwijzen wij u naar www.infomedics.nl. Als u een vraag heeft, kunt u het antwoord daarop meestal vinden onder veel gestelde vragen op de website van infomedics. Anders kunt u altijd contact opnemen met de Servicedesk van Infomedics.
Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor de tandarts, dan verzoeken wij de rekening direct na behandeling met PIN te voldoen. Na uw pinbetaling krijgt u een factuur met betalingsbewijs mee.

Het eerste bezoek aan de Tandartspraktijk Grunobuurt 

Wij vinden persoonlijke aandacht voor onze patiënten erg belangrijk. Onze praktijk bestaat sinds 1980. Elk lid van het team heeft specifieke taken. U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Bij ons weet u dan ook altijd wie u tandarts is en door wie u behandelt wordt. Voornamelijk kinderen en personen die het spannend vinden om naar de tandarts te gaan ervaren dit enorm positief. 

Tandartspraktijk in Groningen

Wij staan altijd open voor nieuwe patiënten. Bij ons kunt u zich direct online inschrijven. Nadat u het intakeformulier heeft ingevuld nemen wij binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Tandartspraktijk Grunobuurt 

U kunt bij ons voor de deur parkeren. Ook zijn wij goed te bereiken met het openbaarvervoer. De bushalte is op 2 minuten afstand lopen.

Neem contact met ons op 

Wenst u nadere informatie over onze praktijk of over onze behandelingen? Stel gerust uw vraag of vragen via onze website of neem telefonisch contact met ons op.