arrow_drop_up arrow_drop_down

Wij zijn gevestigd in de Grunobuurt in Groningen

U kunt bij ons voor de deur parkeren. Ook zijn wij goed te bereiken met het openbaarvervoer. De bushalte is op 2 minuten afstand lopen. Bent u nog geen patiënt bij ons en wilt u zich bij ons inschrijven? Dat kan direct online of door te bellen naar 050 527 1537. Wij zijn op werkdagen geopend vanaf 8 uur tot en met 17 uur. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Tandartspraktijk D.B. Prins gaat per 1 maart 2021 verder onder de naam Tandartspraktijk Grunobuurt

Ik ben verheugd dat ik u kan meedelen dat de praktijk wordt overgenomen door mijn collega Ayse Çavus-Çiçek. De vaste assistentes Nicole, Jorien en Gazaleh, tijdelijk aangevuld met Sophie, zullen als vanouds alles in goede banen leiden. Daarmee zal voorlopig de samenstelling van het ‘oude’ team niet veranderen. Met de overname van de praktijk verdwijnt de oude naam. De nieuwe naam wordt ‘Tandartspraktijk Grunobuurt’.

- Dick Prins

De praktijk

Onze praktijk bestaat sinds 1980. Elk lid van het team heeft specifieke taken. U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen. Wij hebben wij ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Implantologie/ mondhygiëne en preventie.

Maak kennis met ons team:

Tandarts A. Cavus- Cicek 

BIG 89912891202


Tandarts D.B. Prins

BIG 09023354902


Tandarts W.J. Wolters

BIG 79064648802


Wilt u patiënt worden bij onze praktijk?

Wij vinden persoonlijke aandacht voor onze patiënten erg belangrijk. Onze praktijk bestaat sinds 1980. Onze praktijk is geschikt voor het hele gezin. U kunt bij ons terecht voor complete tandheelkunde.

Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. Een eerste afspraak is meestal op korte termijn mogelijk. Als u wilt, kunt u een kennismakingsgesprek met één van onze teamleden voeren.

U kunt zich telefonisch aanmelden via 050 527 1537 of direct via onze website.

Tandartspraktijk Grunobuurt 

U kunt bij ons voor de deur parkeren. Ook zijn wij goed te bereiken met het openbaarvervoer. De bushalte is op 2 minuten afstand lopen. 

Neem contact met ons op 

Wenst u nadere informatie over onze praktijk of over onze behandelingen? Stel gerust uw vraag of vragen via onze website of neem telefonisch contact met ons op.