Wij zijn gevestigd in de Grunobuurt in Groningen

U kunt bij ons voor de deur parkeren. Ook zijn wij goed te bereiken met het openbaarvervoer. De bushalte is op 2 minuten afstand lopen. Bent u nog geen patiënt bij ons en wilt u zich bij ons inschrijven? Dat kan direct online of door te bellen naar 050 527 1537. Wij zijn op werkdagen geopend vanaf 8.45 uur tot en met 17 uur. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

De praktijk

Onze praktijk bestaat sinds 1980. Elk lid van het team heeft specifieke taken. U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen. Wij hebben wij ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Implantologie/ mondhygiëne en preventie.

Wilt u patiënt worden bij onze praktijk?

Wij vinden persoonlijke aandacht voor onze patiënten erg belangrijk. Onze praktijk bestaat sinds 1980. Onze praktijk is geschikt voor het hele gezin. U kunt bij ons terecht voor complete tandheelkunde.

Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. Een eerste afspraak is meestal op korte termijn mogelijk.

U kunt zich telefonisch aanmelden via 050 527 1537 of direct via onze website.

Tandartspraktijk Grunobuurt 

U kunt bij ons voor de deur parkeren. Ook zijn wij goed te bereiken met het openbaarvervoer. De bushalte is op 2 minuten afstand lopen. 

Neem contact met ons op 

Wenst u nadere informatie over onze praktijk of over onze behandelingen? Stel gerust uw vraag of vragen via onze website of neem telefonisch contact met ons op.