Tandarts Groningen

Bent u op zoek naar een deskundige tandarts in Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vinden persoonlijke aandacht voor onze patiënten erg belangrijk. Onze praktijk bestaat sinds 1980. Elk lid van het team heeft specifieke taken. U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Bij ons weet u dan ook altijd wie u tandarts is en door wie u behandelt wordt. Voornamelijk kinderen en personen die het spannend vinden om naar de tandarts te gaan ervaren dit enorm positief.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Tandheelkunde
  • Kindertandarts 
  • Oudertandarts 
  • Mondhygiëniste 

Wij zijn gevestigd in de Grunobuurt. U kunt bij ons voor de deur parkeren. Ook zijn wij goed te bereiken met het openbaarvervoer. De bushalte is op 2 minuten afstand lopen. Wilt u zicht ook bij ons inschrijven? Dat kan direct online of door te bellen naar 050 527 1537. Wij zijn op werkdagen geopend vanaf 9 uur tot en met 17 uur. In spoedgevallen zijn wij altijd te bereiken via de spoedlijn en onze spoedlijn is ook in het weekend geopend. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Tandarts in Groningen

Bent u net in Groningen komen wonen of wilt u overstappen van uw huidige tandartspraktijk in Groningen? Wij staan altijd open voor nieuwe mensen. Bij ons kunt u zich direct online inschrijven voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Nadat u het vrijblijvende intakeformulier heeft ingevuld nemen wij binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Tandartspraktijk Groningen Grunobuurt

Tandartspraktijk Groningen

Onze praktijk bestaat sinds 1980. Elk lid van het team heeft specifieke taken. U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen. Wij hebben wij ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne / Orthodontische behandeling.

In onze praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk.  Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften, informatiebrochures en speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

U kunt bij ons onder andere terecht voor

Tandarts

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Kindertandarts

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Ouderentandarts

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Mondhygiënistes

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Aangesloten bij de KNMT

De KNMT is de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland. We werken aan optimale omstandigheden waaronder onze ruim 10.000 leden hun werk kunnen doen. En we willen de beste mondzorg voor hun patiënten.

Neem contact met ons op 

Mw. Drs. A. Cavus-Cicek staat voor u klaar. Als tandarts en implantoloog streeft ze naar een optimale mondgezondheid met een betere levenskwaliteit voor haar patiënten.

Wenst u nadere informatie over onze praktijk of over onze behandelingen? Stel gerust uw vraag of vragen via onze website of neem telefonisch contact met ons op.