Mondhygiënist in Groningen

Bent u op zoek naar een deskundige mondhygiënist in Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het is van belang om regelmatig een bezoek te brengen aan een mondhygiënist. Bij ons kunt u zich direct online aanmelden voor uw eerste bezoek aan de mondhygiënist in Groningen. Wij plannen op een korte termijn een afspraak met u in. U heeft geen verwijsbrief nodig.

De voordelen van het bezoek aan een mondhygiënist:

  • Kom van uw slechte adem af
  • Kom van uw vieze smaak in de mond af
  • Voorkom op tijd gaatjes
  • Tandsteen of aanslag op uw tanden verwijderen
  • Voor mooie witte tanden

Het is van belang om uw gebit goed te verzorgen. Wij adviseren om minimaal één keer per jaar een mondhygiënist te bezoeken. Plan hier direct uw eerste afspraak in.

Mondhygiënist in Groningen voor het hele gezin

Onze praktijk is geschikt voor het hele gezin. U kunt bij ons terecht voor complete tandheelkunde.

Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. Een eerste afspraak is op korte termijn mogelijk. Als u wilt, kunt u eerst een kennismakingsgesprek met één van onze teamleden voeren.

U kunt zich telefonisch aanmelden of direct via de website.

Uw behandeling zal worden uitgevoerd door onze mondhygiëniste Julia van der Linden.

Mondhygiënist Grunobuurt - Groningen

Bent u op zoek naar een deskundige mondhygiënist in Groningen? Dan bent u bij Tandartspraktijk Grunobuurt aan het juiste adres. Wij plannen op een korte termijn een afspraak met u in. U heeft geen verwijsbrief nodig.

Neem contact met ons op 

Wenst u nadere informatie over onze praktijk of over onze behandelingen? Stel gerust uw vraag of vragen via onze website of neem telefonisch contact met ons op.