Angsttandarts in Groningen 

Wij snappen dat u angstig bent voor de tandarts. En u bent niet de enige. In Nederland zijn ruim 800.000 mensen die angsten hebben voor een bezoek aan de tandarts. Het is aan de tandarts om u op u gemak te laten voelen. Daarom nemen onze tandartsen altijd uitvoerig de tijd voor een behandeling en communiceren hierover met de patiënt. U heeft bij ons ook altijd één vaste tandarts. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. 

Angsttandarts in Groningen 

Wij zijn gevestigd in de Grunobuurt in Groningen. U kunt bij ons voor de deur parkeren. Ook zijn wij goed te bereiken met het openbaarvervoer. De bushalte is op 2 minuten afstand lopen. Bent u nog geen patiënt bij ons en wilt u zich bij ons inschrijven? Dat kan direct online of door te bellen naar 050 527 1537. Wij zijn op werkdagen geopend vanaf 9 uur tot en met 17 uur. In spoedgevallen zijn wij altijd te bereiken via de spoedlijn en onze spoedlijn is ook in het weekend geopend. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Angsttandarts in Groningen – Grunobuurt 

U kunt nu direct kiezen voor één van onze behandelingen voor angstige patiënten. Wij behandelen angstige patiënten volgens het onderstaande protocol.

  • Voorafgaand aan de behandeling neemt de tandarts uw angsten met u door.
  • Samen met de tandarts wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld.
  • Indien gewenst is plaatselijke verdoving mogelijk.
  • In samenspraak met u is het mogelijk om de behandeling op een ander tijdstip in te plannen.

Tandarts in Groningen voor mensen met angst voor de tandarts 

Wij vinden persoonlijke aandacht voor onze patiënten erg belangrijk. Onze praktijk bestaat sinds 1980. Onze praktijk is geschikt voor het hele gezin. U kunt bij ons terecht voor complete tandheelkunde.

Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. Een eerste afspraak is meestal op korte termijn mogelijk.

U kunt zich telefonisch aanmelden of direct via de website.

Angsttandarts in Groningen

Wij snappen dat u angstig bent voor de tandarts. En u bent niet de enige. In Nederland zijn ruim 800.000 mensen die angsten hebben voor een bezoek aan de tandarts. Het is aan de tandarts om u op u gemak te laten voelen.

Neem contact met ons op 

Wenst u nadere informatie over onze praktijk of over onze behandelingen? Stel gerust uw vraag of vragen via onze website of neem telefonisch contact met ons op.